Welkom bij Healthproducts, Puur voor jou!


Vanaf 1 januari 2019 zijn wij gesloten en nemen we geen nieuwe bestellingen meer aan. De klanten die een bestelling hebben uitstaan zullen wij contacten over de afhandeling hier van. Vaste klanten van Health Products zullen we mailen met eventuele mogelijkheden tot verkoop van magazijn voorraad. Indien er interesse is voor de webshop, domeinen, social media accounts, contracten en voorraad, gelieve contact op te nemen via info@healthproducts.nl.

Cart:

0 item(s) - € 0,00
U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0

Zechsal

 

Over Zechsal

Klik >>hier<< om terug te keren naar de Zechsal Webwinkel

Steeds meer mensen weten het: Zechsal biedt verlichting en ontspant. Via de huid wordt het pure magnesium op natuurlijke wijze opgenomen. In de cellen doet het zijn heilzame werk.
Het werkzame bestanddeel in Zechsal is magnesiumchloride,  een mineraal in een pure en krachtige vorm. De Zechsal producten bevatten de hoogste concentratie van dit zuivere magnesium. Via het Zechstein Inside keurmerk wordt dit gegarandeerd.

Zechsal geeft hiermee ook de zekerheid dat haar producten volgens de EU-cosmetische richtlijnen (directive 76/768/EEC)  en met geborgde kwaliteit worden geproduceerd. De Zechsal producten zijn 100% natuurlijk en dierproefvrij. Bij de keuze van de verpakkingsmaterialen, onze partners en toeleveranciers proberen we het milieu zoveel mogelijk te ontzien.

Uit de zuiverste bron ter wereld

Zechsal bevat magnesium uit de meest zuivere en hoogst geconcentreerde bron ter wereld, de Zechsteinbron in Groningen. Deze bron is ontstaan na het verdampen van de Zechstein Zee, 250 miljoen jaar geleden. Van 1600 meter diep worden de oerkristallen naar boven gehaald.

Het Zechstein Inside keurmerk garandeert de kwaliteit van de mineralen en het winningsproces.

Het geweldige effect van magnesiumolie

Het magnesium in Zechsal wordt via de huid maximaal opgenomen door het lichaam.  Daar doet het zijn heilzame werk en zorgt voor:

  • soepele spieren en gewrichten
  • meer energie
  • het voorkomen en oplossen van kramp
  • totale ontspanning en beter slapen
  • verlichting bij hoofdpijn & migraine
  • sterke botten
  • gezonde huid


Health

Wist u dat magnesium in de top drie staat van de meest essentiële levensbehoeftes van de mens?
Magnesium vervult een hoofdrol in onze energiehuishouding: het is van vitaal belang voor meer dan 350 enzymatische processen. Een goed magnesiumgehalte in het lichaam is de basis voor een goede gezondheid. Teveel magnesium wordt meteen door het lichaam afgescheiden. Echter, veel mensen hebben geen overschot maar een tekort aan magnesium. 

© HealthProducts.nl & Puurjou.nl