Welkom bij Healthproducts, Puur voor jou!


Cart:

0 item(s) - € 0,00
U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0

Alqvimia Tea Tree Body Oil 150 ml

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Alqvimia Tea Tree Body Oil 150 ml

€ 51,95

Snel overzicht

Alqvimia Tea Tree Oil Body oil - als lichaamsolie onder andere bij gordelroos, acné, dermatitis, impetigo, steenpuisten, zweetvoeten, schimmels en infecties.

Inhoud 150 ml
Levertijd 1 tot 7 dagen.

Details

“De Aboriginals kennen al eeuwenlang de krachtige, dermatologische eigenschappen van de tea tree olie. ALQVIMIA heeft de beste kwaliteit essentiële oliën van de tea tree gecombineerd met sinaasappel, citroen, lavendel, palmarosa, ceder en tijm. Deze oliën zijn toegevoegd aan een basis van amandelolie, hazelnootolie en jojoba olie. Het resultaat is een unieke, verzorgende en desinfecterende olie die bij velerlei huidproblemen en schimmelinfecties toegepast kan worden”.

TOEPASSING Als lichaamsolie bij schimmels en infecties (candida, zwemmerseczeem). Als lichaamsolie bij gordelroos. Als lichaamsolie bij huidbeschadiging (acné, dermatitis, impetigo, steenpuisten) Als lichaamsolie bij zweetvoeten Als dermaprotector (en deodorant) voor het gehele lichaam. Bij spataderen om de benen rust te geven. Als lichaamsolie bij immuunproblemen (Griep en verkoudheid) Als aftersun.

SAMENSTELLING: 100% natuurlijk Amandelolie draagolie, Hazelnootolie draagolie, Jojoba olie, draagolie Tea Tree essentiële olie zeer krachtig bacteriewerend, ontsmettend. Lemon essentiële olie reinigend, zuiverend. Sinaasappel essentiële olie anti-infectie, kalmerend, leverstimulerend. Lavendel essentiële olie kalmte, evenwicht, krampstillend. Palmarosa essentiële olie bacterie-, virus-, schimmelremmend. Ceder essentiële olie verstevigend, versterkend, infectiewerend. Tijm essentiële olie natuurlijk anti-bioticum. Geranium essentiële olie adstringent, krampstillend, littekengenezend.

EIGENSCHAPPEN VAN DE ESSENTIËLE OLIËN IN DEZE FORMULE Tea Tree Hoogste klasse kwaliteit van de Australische Thursday plantation. Zeer krachtig anti-bioticum. Wordt gebruikt om schadelijke ziektekiemen te verdelgen, maar ook om terugkeer te voorkomen. Sterk infectiewerend en immuunsysteem-stimulerend. Citroen olie werkt zuiverend en wordt toegepast om emotionele verwarring op te heffen en een gevoel van veiligheid te versterken.Sinaasappel, deze zoete olie ondersteunt de energiecirculatie, werkt krampopheffend, zuiverend en geeft een positief gevoel.  Lavendel heeft een veelzijdige, rustgevende, ontsmettende werking op lichaam en geest. Daarbij is het sterk ontsmettend, antibacterieel, littekenhelend en verzachtend op de huid. Palmarosa de meest algemene toepassing van palmarosa is behandeling van huidproblemen zoals ontstekingen, eczeem en psoriasis. Maar door de bacterie-, virus-, schimmelremmende eigenschappen is palmarosa ook uitstekend geschikt bij huidinfecties inclusief steenpuisten, gordelroos en schimmelinfecties. Ceder, de olie van cederhout is verstevigend en versterkend. Het wordt aangewend voor algehele lusteloosheid, maar ook bij infectieaandoeningen. Ceder helpt het ego oppeppen.  Tijm is een krachtig, natuurlijk anti-bioticum met een sterke bacteriewerende werking, waardoor het bij een zeer grote verscheidenheid aan infecties wordt toegeschreven. Tijm werkt heilzaam bij chronische vermoeidheid en brengt zowel geestelijke kracht als lichamelijk vitaliteit.  Geranium is heilzaam voor de huid, maar heeft door haar adstringerende krachten ook een verlichtende werking tegen bloedvatontsteking (aambeien, spataderen). Bovendien werkt het ontstekingsremmend en wordt o.a. geadviseerd bij psoriasis en eczeem.

WAARSCHUWING: Dit product bevat essentiële oliën in geconcentreerde vorm en is daarom niet aan te bevelen bij zwangerschap en lactatie.

Inhoud 150 ml

Extra informatie

Manufacturer Alqvimia

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

© HealthProducts.nl & Puurjou.nl