Welkom bij Healthproducts, Puur voor jou!


Cart:

0 item(s) - € 0,00
U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0

Alqvimia: Shape Reducer Body Oil 150ml

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Alqvimia: Shape Reducer Body Oil 150ml

€ 54,95

Snel overzicht

Alqvimia Shape Reducer Body oil - die fysieke ondersteuning biedt bij verbranding van vet, afvoer van vocht, een reinigende werking heeft en zorgt voor een stevige huid.

Inhoud: 150ml
Levertijd 1 tot 7 dagen.

Details

“De Shape reducer body olie is een olie die fysieke ondersteuning biedt bij verbranding van vet, afvoer van vocht, een reinigende werking heeft en zorgt voor een stevige huid.

De shape reducer biedt bovendien ook psychische ondersteuning. De aroma’s zorgen ervoor dat degene die gewicht wil verliezen lekkerder in het vel zit en ondersteunen bovendien het doorzettingsvermogen en een positief zelfbeeld”.

TOEPASSING - verbranding van vet - afvoer van vocht - stevige huid - reinigende werking - psychische ondersteuning

SAMENSTELLING: 100% natuurlijk Amandelolie draagolie Hazelnootolie draagolie, huidverstevigend Cipres essentiële olie ontgiftend, versterking onderhuids weefsel Jeneverbes essentiële olie diuretisch, ontgiftend Geranium essentiële olie adstringerend, eigenwaarde Mint essentiële olie bevordert spijsvertering, positiviteit Ceder essentiële olie diuretisch, afbraak lichaamsvetten

EIGENSCHAPPEN VAN DE ES SENTIËLE OLIËN IN DEZE FORMULE Cipres Op fysiek niveau werkt de olie van cipres ontstoppend, licht diuretisch, versterkt het onderhuids weefsel en werkt het ontgiftend. Op psychisch niveau wordt het met name gebruikt om met oude (eet)gewoontes te breken. Jeneverbes Jeneverbes heeft vochtafdrijvende eigenschappen en is zeer heilzaam bij oedeem, een opgeblazen buik, zwaarlijvigheid, maar ook bij arteriosclerose. Het pikante aroma van jeneverbes staat bekend om het vermogen om te zuiveren en negatieve invloeden te verdrijven. Jeneverbes stimuleert daardoor wilskracht, het vermogen om door te zetten. Geranium De fysieke werking van geranium is met name ontstekingswerend, krampstillend en adstringerend. De olie bevordert bovendien het gevoel van sensualiteit, kalmeert frustratie en ondersteunt de groei van eigenwaarde. Mint Fysiek werkt mint stimulerend op het spijsverteringssysteem, terwijl het op psychisch niveau de positiviteit bevordert. Ceder De olie van cederhout werkt licht diuretisch en wordt gebruikt bij cellulitis, zwaarlijvigheid en oedeem. De olie ondersteunt bovendien de afbraak van lichaamsvetten. Daarnaast is ceder een oppepper voor het ego en ondersteunt standvastigheid.

WAARSCHUWING: Dit product bevat essentiële oliën in geconcentreerde vorm en is daarom niet aan te bevelen bij zwangerschap en lactatie.

Inhoud: 150ml

Extra informatie

Manufacturer Alqvimia

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

© HealthProducts.nl & Puurjou.nl