Welkom bij Healthproducts, Puur voor jou!


Cart:

0 item(s) - € 0,00
U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0

GAIAM onze partner in Yoga
The Lifestyle company
Wie en wat is GAIAM?  
GAIAM: voor lichaam en geest
De naam GAIAM is een combinatie van de woorden Gaia 'de naam van Moeder Aarde in de Amazighische mythologie' en het Engelse 'I am' (Ik ben). GAIAM staat symbool voor de verbondenheid tussen de aarde en het menselijke leven. Die verbondenheid tussen de aarde en ons leven is de kerngedachte achter GAIAM. De kernwaarden van deze zogenaamde 'lifestyle company' zijn gericht op alle aspecten van het leven, alsook op de impact die ons gedrag heeft op anderen en onze planeet, nu en in toekomst.

Positieve verandering
Steeds meer mensen laten zich bij aankopen leiden door hun persoonlijke waarden, of deze nou samenhangen met het milieu, de eigen gezondheid of persoonlijke groei. GAIAM is gericht op het groeiende aantal mensen dat behoefte heeft aan producten die hen inspireren tot het vergroten van hun bewustwording en die hen aansporen om een positieve verandering teweeg te brengen in hun leven. GAIAM is ooit begonnen met het produceren van yoga-instructie dvd's 'een middel om je bewust te worden van de verbondenheid van lichaam, geest en aarde' maar het bedrijf heeft zich inmiddels wereldwijd toegelegd op de verkoop van diverse duurzame producten.

GAIAM in Nederland en Belgie
GAIAM slaat haar vleugels uit naar Nederland en België. Het aanbod bestaat uit dvd's, complete starters kits en toebehoren in de categorieën Yoga, Pilates, Eastern Practices en Fit for Her. De dvd's bevatten een heldere uitleg en demonstraties van gerenommeerde instructeurs zoals Pilates-instructrice Suzanne Deason en Yoga-goeroe Rodney Yee. Daarnaast bevat elke dvd diverse bonus features met inspirerende interviews en extra uitleg. Alle dvd's zijn voorzien van een Nederlandstalige voice-over, dus makkelijk te volgen tijdens de oefeningen. Bekijk hier de video van Gaiam.
© HealthProducts.nl & Puurjou.nl